I See You Awards® Screening Schedule Announced!



Emagine Novi

August 24, 2017

10:00 – 11:00 a.m. Struggling to Make A Dollar

10 min. break

11:10 – 11:35 a.m. Into the Wind: Everest to End Duchenne

10 min. break

11:45 – 11:55 a.m. The Bill

5 min. break

12:00 noon – 12:20 p.m. Conundrum

5 min. break

12:25 – 1:00 p.m. Thick Air

10 min. break

1:10 – 1:20 p.m. The Gift

10 min. break

1:30 – 3:05 p.m. Iron Brothers

15 min. break

3:20 – 3:35 p.m. The Corridor. Defended.

10 min. break

3:45 – 5:30 p.m. Random Karma

20 min. break

5:50 – 7:50 p.m. On the Sly: In Search of the Family Stone

10 min. break

8:00 – 8:35 p.m. Swing Low

10 min. break

8:45 – 10:15 p.m. The Best Thanksgiving Ever: A Detroit Holiday

Misadventure

It’s A Wrap!

Tickets to the film screenings are available via this Eventbrite link.

Remember, when you attend the screenings, you'll have an opportunity to vote on which film wins the People's Choice Award. And your ticket is good for the entire day. So, get your tickets today and we'll see you there!

A combo ticket good for admittance into the film screenings AND the awards ceremony are available via this Eventbrite link.

The I See You Awards® are sponsored by the Michigan Film & Digital Media Office, Bel Air Luxury Cinema, Emagine Entertainment, ES Communications Agency, Franklin Publicity, Pro Cam, Srodek's Campau Quality Sausage, Co., Randazzo Formal Wear, The Lee Group and WWJ Newsradio 950.

Please note that this schedule is subject to change. Tickets to the screenings and the awards are non-refundable.


140 views